PUSZTADOKTOR ÁLLATORVOSI, KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT

Állatgyógyszerek, műszerek, takarmánykiegészítők, tápszerek kiskereskedelme, mezőgazdasági, -állatorvosi és vadgazdálodási szaktanácsadás

 

fejlec_fekete-feher.jpg

A Pusztadoktor Állatorvosi, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. rendelkezésére áll az állattartóknak, amennyiben állományukat betegség fenyegeti. A cég 1992 óta nagyméretű állományok teljes körű állatorvosi ellátását végzi, szaktanácsadással és gyógyszerforgalmazással kiegészítve, nemcsak hortobágyi székhelyén, hanem az egész ország területén. Állatorvosai a Bábolna Rt. szaktanácsadóiként 20 éves tapasztalattal rendelkeznek betegvizsgálattól a vakcinázáson át a hatósági és igazságügyi szakértői kérdések megoldásáig.

Speciális szolgáltatásunk a labordiagnosztika, mely szinte egyedülálló az országban. A betegségek tünetei gyakran félreérthetőek. Laboratóriumunkban azonban pontosan kimutatható a kórokozó, és megbízható tesztek alapján rögtön kiválasztható a leghatékonyabb gyógyszer. Tesztjeink rezisztenciavizsgálatra alapulnak, tehát azt vizsgáljuk, hogy az adott kórokozó mely hatóanyagra érzékeny a leginkább. Telepi kiszállás során mintát veszünk, majd laborunkban azonnal feldolgozzuk. Az eredmény már pár óra alatt jelentkezik, így a lehető leggyorsabban a leghatékonyabb gyógyszert ajánlhatjuk, a leggazdaságosabb megoldást dolgozhatjuk ki a gazdálkodók számára, és a kiválasztott gyógyszert a lehető legrövidebb idő alatt a helyszínre juttatjuk, kedvező áron.

Hogy még többet megtehessünk állataikért, kiegészítő szolgáltatásként állatorvosi-, vadgazdálkodási- és mezőgazdasági szaktanácsadással is szolgálhatunk. Szívesen segítünk optimalizálni az állományok termelését is, takarmányozási receptúra elkészítésével mind szarvasmarha, juh, ló, sertés és baromfifajok esetében.

Állatpatikánkban kedvezményes áron kaphatók az állategészségügyben használatos gyógyszerek, vakcinák, szérumok, vitaminok, premixek, hozamfokozók bélflóra- és ásványi anyag kiegészítők.

Célunk, hogy a legbiztosabb és leggazdaságosabb gyógyulást biztosítsuk az Ön állatai számára, mert „a nyáj egészsége a gazda megélhetése”.

Déri Balázs


hirdetes.jpg

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 52
Tegnapi: 64
Heti: 190
Havi: 1 511
Össz.: 421 943

Látogatottság növelés
Oldal: Cégünkről
PUSZTADOKTOR ÁLLATORVOSI, KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT - © 2008 - 2019 - pusztadoktor.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen adja a tárhelyet, és minden szolgáltatása a jövőben is ingyen ...

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: juhok betegsegei - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »