PUSZTADOKTOR ÁLLATORVOSI, KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT

Állatgyógyszerek, műszerek, takarmánykiegészítők, tápszerek kiskereskedelme, mezőgazdasági, -állatorvosi és vadgazdálodási szaktanácsadás

pdr_logo.jpg

A Pusztadoktor Kft. 1992 óta nagyméretű baromfiállományok teljes körű állatorvosi ellátását végzi, szaktanácsadással és gyógyszerforgalmazással kiegészítve, nemcsak hortobágyi székhelyén, hanem az egész ország területén. Baromfispecialista állatorvosai a Bábolna Rt. szaktanácsadóiként 20 éves tapasztalattal rendelkeznek a csirke-, pulyka-, kacsa- és lúdállományok betegvizsgálatától a vakcinázáson át a hatósági és igazságügyi szakértői kérdések megoldásáig. Nonstop mozgó laborszolgáltatással, telepi kiszállás során azonnal megkezdett diagnosztikai vizsgálattal már órák alatt rezisztenciavizsgálat alapján a leghatékonyabb gyógyszereket juttatjuk a helyszínre kedvező áron.

Speciális szakterületeink a baromfiegészségügyön belül a baromfikolera leküzdése, lúd és pulykaállományokban, a tüdőpenész (aspergilosis) megelőzése és gyógyítása, Derzsy-féle betegség (libainfluenza), mycoplasma, TRT, Reovirus, Salmonella (parathyphus) diagnosztikája, és kezelése ezen betegségekkel terhelt állományok gazdaságos termeltetésének állategészségügyi biztosítása. Csirke-, pulyka és viziszárnyas állományok tenyésztojás termeltetése.
A Baromfikolera laborban bakteriológiai és rezisztencia vizsgálat, törzstipizálás, vakcina tesztelés után az adott állományra leghatékonyabban alkalmazható baromfikolera vakcina kiválasztható, vagy szükség esetén Dr.Déri János mikrobiológus szakállatorvos saját szabadalma szerint telepspcifikus baromfikolera elleni vakcina készíthető.
Derzsy-féle betegség ellenanyagainak kimutatását 24 órán belül vérből, tojásból is végezzük.
A Libapatikában 20 %-os árkedvezménnyel kaphatók a baromfi egészségügyben használatos állatgyógyszerek, vakcinák, szérumok, vitaminok, premixek, hozamfokozók bélflóra- és ásványi anyag kiegészítők.

Nagy gyakorlattal rendelkező szakembereink napos- és tenyészállatok szexálását, vakcinázások szérumozások szakszerű végzését vállalják állatorvosi felügyelettel az egész ország területén.
Állategészségügyi igazgatási, hatósági és igazságügyi szakértői kérdésekben jártas szaktanácsadó állatorvosaink vállalják állategészségügyi technológiák, járványvédelmi tervek, fertőtlenítési előírások, állami támogatási pályázatok, szakértői vélemények elkészítését, peres ügyek tanácsadását.

Jelenleg a legtöbb háziállatfaj gyógyításához szükséges állatgyógyászati készítmény áll a rendelkezésünkre.

Tevékenységi körünkbe tartozik továbbá a mezőgazdasági- és a vadgazdálkodási szaktanácsadás, illetve takarmánykiegészítők forgalmaztása.


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 51
Tegnapi: 64
Heti: 189
Havi: 1 510
Össz.: 421 942

Látogatottság növelés
Oldal: Cégtörténet
PUSZTADOKTOR ÁLLATORVOSI, KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT - © 2008 - 2019 - pusztadoktor.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen adja a tárhelyet, és minden szolgáltatása a jövőben is ingyen ...

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: juhok betegsegei - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »